Håg

Viser 1–12 af 42 resultater

HÅG KONTORSTOLE – DEMO OG BRUGTE KONTORSTOLE TIL GODE PRISER

Håg kontorstole på jeres arbejdsplads? Skal i have udskiftet jeres gamle kontorstol derhjemme? Hos Kontorplus.dk har vi et stort udvalg af demo og brugte Håg kontorstole. Alle kontorstole fra Håg er, at de er komfortable på hver deres måde. Hos Kontorplus.dk får du altid 2 års garanti og fri levering til fantastiske priser og tilbud.

Håg kontorstol brugt

Kontorplus.dk går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har solgt mange demo og brugte kontorstole fra Håg gennem tiderne. Vores priser er billige og vi har fantastiske tilbud.

Vores brugte Håg kontorstole bliver ompolstret så de ligner nye. Ud over dette får man 2 års garanti på de brugte kontorstole. Dette tilbydes fordi vi er sikrer på vores arbejde.

Køb vores flotte Håg kontorstole, således i kan indrette kontoret med et begrænset budget. Husk der er altid 2 års garanti og fri levering på vores produkter.

Brugt Håg capisco

Vi har både demo og brugte Håg Capisco kontorstole. Især Håg Capisco er en anerkendt kontorstol, som findes i mange danske virksomheder. Håg Capisco er en af de mange fleksible kontorstole, som kan bruges i forskellige højder. Udformningen af Håg Capisco er unik, som giver mulighed for at sidde på forskellige

måder, som man vil finde aldeles tilfredsstillende. Håg Capisco

kontorstol sidder man godt uanset stillingerne. Håg Capisco har modtaget mange udmærkelser for sin ergonomiske egenskaber, design og arbejde for miljøet.

 

 

 

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.