HÅG Capisco Puls kontorstol 8010

Varenummer 245 Kategori

2.000,00 kr. (ekskl. moms)

HÅG Capisco Puls er som den oprindelige HÅG Capisco tilpasset vores moderne dynamiske arbejdsplads. Sadelsædet giver en behagelig siddekomfort, som giver fri blodgennemstrømning, så du opnår større velvære i både krop og hoved.

Stolen er perfekt som aflastningsstol, da den kan være lidt hård at sidde i en hel arbejdsdag – eller som kontorstol på hjemmekontoret. Stolen indbyder til, at du varierer din siddestilling gennem hele arbejdsdagen, ligesom den høje vandring fra 50-69 cm gør det muligt at sidde i forskellige højder og positioner.

Stolen er fremstillet i formstøbt polypropylen, og sædet er læder . Stolens “Balanceret Bevægelsesmekanisme” giver en flydende vippefunktion, hvor vippemodstanden reguleres individuelt, så balancepunktet findes. Stolen har sædedybderegulering, ryghøjderegulering.

Varen er ny

STØRRELSESGUIDE HÅG CAPISCO

Gaslift  150 mm (sædehøjde 410-550 mm): Til dig, der er under 165 cm høj og kun ønsker at kunne bruge stolen i siddende stilling. Ikke til semi-stående stilling.
Gaslift  200 mm (sædehøjde 485-660 mm): Til dig, der er over 165 cm høj og kun vil bruge stolen i normal siddestilling. Ikke til semi-stående stilling.
Gaslift  265 mm (sædehøjde 570-810 mm): Til dig, der ønsker at variere din arbejdsstilling mellem siddende og semi-stående stilling.

Producent: Håg
Stand: Ny stol
Stof / Materiale: Plast / Stof
Gaslift: Ja
Siddehøjde: 50-69 cm
Hjultype: Gummibanehjul (til hårde gulve, f.eks. trægulv)
Stelfarve: Sølv
Armlæn: Nej
Sædedybde regulering: Ja
Sædevip (forover): Ja
Sædevip (bagover) : Ja
Højdejusterbar ryghøjde : Ja
Indstillelig vippemodstand : Ja

2 ÅRS

GARANTI

FRI LEVERING

1-3 hverdage

SPAR 30-50%

I FORHOLD TIL VEJL. NYPRIS

Ikke på lager

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.