HÅG CREED 6005 KONTORSTOL, SELECT BETRÆK OG MEDIUM DELPOLSTRET RYG.(200 MM. GASLIFT) Fra 2020

Varenummer 204 Kategori

3.800,00 kr. (ekskl. moms)

Producent: Håg
Stand: Demo
Stof / Materiale: Select
Gaslift: 200 mm.
Siddehøjde: 39-52cm
Hjultype: valg frit !
Stelfarve: sølv
Armlæn: Ja
Sædedybde regulering: Ja
Sædevip (forover): Ja
Sædevip (bagover) : Ja
Højdejusterbar ryghøjde : Ja
Indstillelig vippemodstand : Ja

2 ÅRS

GARANTI

FRI LEVERING

1-3 hverdage

SPAR 30-50%

I FORHOLD TIL VEJL. NYPRIS

Ikke på lager

Denne udgave af Creed 6005 leveres med sort Select stof. Det er et groft uldstof, men stor slidstyrke på 100.000 martindale.

HÅG Creed er den kontorstol vi anbefaler, hvis man ikke har specifikke krav. Det er en stol, som alle sidder godt på. HÅG har gjort sig umage for at gøre stolen enkel at justere. De fleste vil sætte sig på stolen og justere højden og sidde godt. Ønsker man mere eller mindre støtte under lårene eller ændre støtten i lænden. Så gøres dette i samme greb. Der er nemlig en sammenhæng mellem højden fra sædet, til svejet i lenden og benlængden.

Det er muligt at justere hårdheden i vippet, både for og bagud og låse vippet, samt forskyde ryghøjden uafhængigt af sædedybden. Disse funktioner vil de færreste dog bruge.

HÅG Creed er arvtageren efter den legendariske HÅG H04 serie. H04 er en kontorstol med unikke justerings muligheder. Erfaringen viser dog at mange brugere ikke kan betjene stolen korrekt og derfor ofte vælger at låse vippet på stolen. Fordi en tidligere og måske lettere bruger, har løsnet modstanden i vippet, så stolen bliver for levende eller givet den for meget forover vip, så brugeren gled ned af stolen.

En kontorstol med sædevip. Giver frihed til bevægelse og dermed motion. Små bevægelser i løbet af dagen, hjælper til at holde venepumperne i gang og cirkulere friskiltet blod til hjerne og muskler.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.