FCK Soundboks 3 festhøjttaler Ny

Varenummer 2022 Kategori Mærke

5.200,00 kr. (ekskl. moms)

varen er ny i box FCK logo på fronten .
Udsolgt på FCK fanklub webside .

Soundboks 3 festhøjttaler er bygget til ekstreme miljøer og har et batteri, der holder længe, mens den er utrolig alsidig. Bluetooth 5.0 kan forbinde op til 4 Soundboks 3-højttalere sammen takket være TeamUP-forbindelsen til en fantastisk fest, og en række porte giver komplet betjening af den fantastiske lyd. Det udskiftelige batteri kan holde i op til 40 timer for en uovertruffen festoplevelse. Betjen højttaleren med Soundboks-appen.

Unik lyd
Hold fest hvor som helst med den fantastiske lyd, der opnås af 3x 72 W RMS klasse D-forstærkere, 2x 10″ 96 dB bashøjttalere og en 1″ 104 dB kompressionsdriver diskant. Ledsaget af Merus Audio eximo forstærkeromskifter og avanceret digital bas-signalprocessor kommer den unikke lyd fra Soundboks 3 til live. Et effektivt frekvensområde på 40Hz – 20kHz får enhver lyd til at skære klart igennem.

Forbindelser
Trådløs Bluetooth 5.0-forbindelse og 2x XLR-indgange, 1x 3,5 mm stereo-indgang og 1x 3,5 mm stereoudgang giver dig masser af muligheder for at nyde din yndlingsmusik. Tag lydstyrken op på koncertniveau takket være tilslutningen til mikrofon, DJ-mixer og instrumenter.

TeamUP
Nyd en endnu større lyd takket være TeamUP-funktionen. Tilslut op til 4 Soundboks 3-højttalere for at få den ultimative lydscene.

2 ÅRS

GARANTI

FRI LEVERING

SPAR 30-50%

I FORHOLD TIL VEJL. NYPRIS

Ikke på lager

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.